keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Merguez-pasta ja parempi makkarasoosi



Sain Snellmannilta maisteltavaksi All Natural-makkaroita. All Natural-makkaroissa on lihan lisäksi ainoastaan vettä, perunajauhoa, merisuolaa ja mausteita. Minulla oli maistelussa Bratwurst, Lenkki luonnonkuoressa ja Merguez. Chorizoa olisin mielelläni maistellut mutta, ei ollut kauppojen hyllyille vielä ehtinyt.

Bratwurstit saivat värin pintaan pannulla ja olutta kyytipojaksi, toimii. Lenkistä tein kastikkeen ja Merguezista pastan.


Merguez-pasta


1 pkt All Natural Merguez
400 g tomaattimurskaa
1 sipuli
1 solo-valkosipuli
1 lihaliemikuutio
rouhittua mustapippuria
välimeren yrttimausteseosta
suolaa
200 g tagliatelle-pastaa

Suikaloi sipuli, murskaa valkosipuli ja pilko makkarat. Kuullota sipuleita hetki pannulla. Lisää makkarat ja ruskista. Lisää tomaattimurska, tilkka vettä, lihaliemikuutio ja mausteet. Kiehauta ja anna hautua sen aikaa kun keität pastan. Valuta pasta ja kippaa kastikeeseen, pyörittele sekaisin jotta kastike imeytyy pastaan. Tarjoile!

Parempi makkarasoosi


1 pkt All Natural lenkki
1 sipuli
1 lihaliemikuutio
50 g voita
50 g vehnäjauhoja (3/4 dl)
5 dl vettä
suolaa

Sulata voi kattilassa. Lisää jauhot ja paahda tumman ruskeaksi kokoajan sekoittaen. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Lisää lihaliemikuutio ja anna hautua kannen alla. Silppua sipuli ja paloittele lenkki. Kuullota sipuleita hetki pannulla, lisää makkarat ja ruskista. Kaada kastikkeeseen. Lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoile kastike keitettyjen perunoiden kanssa.

Jauho-rasvaseoksen paahtamista



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tässä kohtaa saa sanoa mielipiteensä. Kiitos.