perjantai 10. heinäkuuta 2015

Corn flakesilla paneroitu lohi



Nopea, helppo ja vaihtelua lohen valmistukseen.

Työmaalle tuli ämpärillinen maissihiutalemurskaa ja mulla just lohen paloittelu kesken. No sehän oli sitten sillä selvä mitä lohipaloista tehdään.

Lohta
Kananmunia
Maissihiutalemurskaa
Suolaa
Valkopippuria

Tee lohesta ruodottomia ja nahattomia annospaloja. Kuivaa palat talouspaperilla tai keittiöpyyhkeellä ja mausta ne. Riko syvälle lautaselle munia ja vatkaa niiden rakenne rikki. Murskaa maissihiutaleita keittiöpyyhkeen sisällä mätkimällä niitä vaikka lihanuijalla. Kippaa murska lautaselle. Pyöritä annospalat ensin kananmunissa ja sitten maissihiutaleissa. Paista pannulla runsaassa voi-öljyseoksessa kauniin ruskeiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tässä kohtaa saa sanoa mielipiteensä. Kiitos.