lauantai 22. elokuuta 2015

Kasvishampurilainen, Diner 44
Vappuna 2015 avattu kortteliravintola Diner 44 otti loistavalle hampurilaislistalle myös minun kasvishampurilaisen. Kasvishampurilainen on rakennettu näille pihveille. Pihvin ja sämpylän lisäksi se sisältää kurkkumajoneesia, salaattia, tomaattia, juustoa ja sipulirenkaita. Annokseen kuuluu myös runsaasti ranskalaisia, dippimajoneesi ja coleslaw. Eikä hinta todellakaan päätä huimaa 8,50 €.


Ulkopuolelta kovin vaatimattoman näköinen ravintola on sisältä mitä viihtyisin seurustelu- ja ruokaravintola. Avokeittiö tiskin takana on loistava ratkaisu tämän tyylisessä ravintolassa. Palvelu on aivan mahtavaa. Katso videolta ravintolan esittely sekä heidän suosituimman hampurilaisen valmistus.

Asiakkaiden kommentteja: Talon valkosipulihampurilainen. Ehdottomasti paras hampurilainen minkä olen ikinä syönyt !!! Myös vaimoke oli erittäin tyytyväinen syömäänsä pekonihampurilaiseen......suosittelen paikkaa kyllä kaikille :)

(Huom! Tämä ei ole mainos! Sisältää nimittäin varoituksen ;).
Nyt olemme näköjään saaneet tänne Turkuunkin kansainväliset mitat täyttävän modernin diner-ravintolan.
Laskeskelin käyneeni elämäni aikana yli kahdessatuhannessa eri ravintolassa, ja luulin, että Sydneystä, Nizzasta, Pariisista tai San Franciscosta löytyisivät ykkkösuosikkini, vaan toisinpa kävi.
Sellainen on nyt pantu pystyyn tänne Åboon.
Olen ymmärrettävästi melko vaativa sen suhteen, mitä suuhuni laitan, mutta tämän Diner 44:sen tarjonta yllätti minut täysin.
Ravintolan ulkoasu on perin vaatimaton, mutta sisätiloihin mennessä tunnelma muuttuu. Puhdasta, siistiä ja valoisaa. Palvelu on joustavaa ja ihmisläheistä.
Haluan myös kertoa, että olen kokenut tämän uuden (avattu vappuna 2015) Diner 44-ravintolan hampurilaisiin (ja etenkin pekoniin) lienee lisätty jotain addiktoivaa ainesta. ;)
Nyt minun on vaikea kuvitella eläväni tyydyttävää elämää ilman kyseisen ravintolan pekonihampurilaista enkä sitä aio edes yrittää.

Tätä paikkaa ei sovi ohittaa! Kiitokset mahtavasta asiakaspalvelusta ja sitäkin paremmasta ruoasta. Tänne suuntaamme ehdottomasti uudestaan kun taas Suomeen seuraavaksi eksymme - iso kiitos! :-)
2 kommenttia:

  1. Pitäisikö lähteä Turkuun maistamaan Rokki-kokin kasvishampurilaista? NAM :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi tietysti :) paikkakin on kokemisen arvoinen.

      Poista

Tässä kohtaa saa sanoa mielipiteensä. Kiitos.