keskiviikko 30. joulukuuta 2015

2015 Laiskan bloggaajan vuosi, TOP 5Miten sitä olikin tänävuonna kaikkea muuta ja mukamas tärkempää tekemistä kuin bloggaaminen. Luonnosten määrästäkin (kymmenkunta) sen jo näkee miten laiskasti tämä vuosi on mennyt. Jotain kuitenkin on tullut tehtyä, koska sain kasattua TOP vitosen. Tässä listauksessa on mukana vain vuonna 2015 postatut. Kaikkien postausten TOP vitosessa olisi mukana: Makkaran valmistaminen, Yhen miähen lasagne ja Elvis-burgerit.

Julkaisuviikolla suoraan kaikkien aikojen ykköseksi nousi kasvispihvit

.
Lihapullista tykkää kaikki!


Pääsiäisjälkkäri pääsi sijalle kolme eli Mangorahka.Suvun paras resepti-kilpailussa olin mukana Mamman pihvipaistilla. Vaikka oma resepti ei aivan yltänyt finaalipaikkaan, sain silti tilaisuuden olla mukana finaalissa ja siitä kiitos kuuluu Satulle Huvilaelämää ja mökkiruokaa blogin kirjoittajalle, olin hänen apukokkina. Tästä linkistä näet finaalipäivän tunnelmia.


Viidentenä vaan ei vähäisimpänä on helppoakin helpompi sianlihakastike.


Kaiken kaikkiaan loistava, vaikkakin laiska, vuosi. Paljon uusia tuttavuuksia ja kohtaamisia joista olen erityisen iloinen, Kiitos teille ihan kaikille tästä vuodesta. Moikataan kun kohdataan.

Hyvää ja onnellista vuotta 2016!

T. Mika


kuva facebook/hymyhuulet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tässä kohtaa saa sanoa mielipiteensä. Kiitos.