400 g rasvaista jauhelihaa
1 muna
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 tl mustapippuria rouhittuna
1 tl suolaa
1 rkl paprikajauhetta
1,5 rkl välimerenyrttiseosta
100 g hyvää feta-juustoa
Kuori ja siluppua sipuli ja valkosipulin kynnet pieneksi silpuksi. Vaivaa kaikki aineet, lukuunottamatta fetaa, keskenään ja pyörittele halutun kokoisiksi palleroiksi ölytyin käsin. Kuutioi feta ja paina palleron sisään. Siisti pallerot pyöreiksi ja ruskista pannulla voissa. Kypsennä 10-15 min. 200 C, jos hukutat pullat kastikkeeseen ei sinun tarvitse käyttää niitä uunissa, vaan hauduttelet kypsäksi kastikkeessa.
"Pirun pieni pannu" Voittoisa kuva FB:n Naamakokki-sivustolla |
Palkintopannu de Buyer hiiliteräs 28 cm |
Suurkiitokset Eiring ! Paras pannu ikinä !
Paljon onnea voitosta!:)
VastaaPoistaHyvät ainekset lihapullissa. Välimeren maut ovat suosikkejani ja feta on tietenkin ihanaa.:)
Kiitos Katja
PoistaOnnea voittajalle ja hyvältä näyttää lihapullat :) Odotan innolla sinun Elvis- burgereita, kuulostaa hyvältä!
VastaaPoistaKiitos Peggy ! Burgereita joutuu vielä vähänaikaa odottamaan nyt on tulossa makkaraa 17.5. pidettävää ravintolapäivää varten.
VastaaPoista