keskiviikko 25. maaliskuuta 2015
Tortilla Española
Pöydällä oli lounaalta jääneitä perunoita, pussillinen fenkoleja ja pari nippua parsaa. Muistin Beach House Kitchenin postauksen Espanjalaisesta munakkaasta. Aikaisemmassa elämässä huiskin pannulle sipulit, pekonit, nakinnysät, perunat ja munakasmassa perään. Sen nimi oli talonpojanmunakas. Täytti vatsan, sai aikaan jopa ähkyn ja pahan olon. Tämä Espanjalainen on kyllä huomattavasti selkeämmän ja paremman makuinen.
10 kananmunaa
n. 10 pientä, keitettyä perunaa
1 fenkoli suikaleina
1 nippu parsaa
3 tomaattia
parmesaanirouhetta
voita
suolaa
mustapippuria rouhittuna
persiljaa
Kuori ja puolita perunat. Parsasta käytetään vain nuput, joten näivettyneempikin nippu käy. Pannulle runsaasti voita, perunat, fenkoli ja parsat perään. Kun perunat ovat saaneet väriä ja fenkoli ja parsa hieman pehmenneet, lisää suola, mustapippuri ja vatkatut munat. Säädä lämpö pienelle. Lado päälle tomaattisiivuja. Ripottele pinnalle parmesaania. Kansi päälle. Kun munakas on kokonaan hyytynyt n. 20-30 min., nosta lämmöltä, koristele persiljasilpulla ja tarjoile.
Sijainti:
Turku, Suomi
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Blogiarkisto
-
►
2016
(9)
- ► helmikuuta (2)
- ► tammikuuta (3)
-
▼
2015
(28)
- ► joulukuuta (2)
- ► marraskuuta (2)
- ► heinäkuuta (3)
- ► toukokuuta (2)
- ► huhtikuuta (3)
- ▼ maaliskuuta (4)
- ► helmikuuta (1)
- ► tammikuuta (2)
-
►
2014
(42)
- ► joulukuuta (5)
- ► marraskuuta (5)
- ► heinäkuuta (3)
- ► toukokuuta (4)
- ► huhtikuuta (9)
- ► maaliskuuta (5)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tässä kohtaa saa sanoa mielipiteensä. Kiitos.