lauantai 31. lokakuuta 2015

Rusinamakkara


Sun-Maid ja Ruoka.fi järjestivät ruokabloggareille 100 tapaa käyttää rusinaa-kilpailun ja minä olen mukana kahdella reseptillä.
Turkulainen rusinamakkara valmistetaan perinteisesti sianlihasta ja -maksasta. Tässä vähän "kevyempi" vaihtoehto naudanlihasta ja -maksasta.
Äänestämään ja kilpailun kaikki reseptit tuosta oikella ylhäällä olevasta kuvasta.

Rusinamakkara


2 dl ohrasuurimoita
800 g naudan jauhelihaa
200 g jauhettua naudan maksaa
250 g rusinoita
1 tl jauhettua neilikkaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
1 rkl suolaa
3 metriä siansuolta

Keitä ohrasuurimot pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Sekoita huolellisesti kaikki aineet keskenään. Pursota massa liotettuun suoleen lihamyllyn makkarasuppilolla. Kypsennä 200 C uunissa vesihauteessa kunnes makkaran sisälämpö on 80 C. Ennen tarjoilua käytä makkarat 225 C uunissa niin kauan, että ovat kauniin ruskeita ja rapsakoita. Tarjoile makkarat puolukkasurvoksen kanssa.

1 kommentti:

  1. merit casino【WG】dublinja no deposit bonus
    kami gopayo dang menyediakan daftar slot 메리트카지노 online casino game sampai hanya tinggi dan pepat bermain judi online casino,online sampai kami gopayo dang menang

    VastaaPoista

Tässä kohtaa saa sanoa mielipiteensä. Kiitos.