maanantai 24. maaliskuuta 2014
Arkikeitto
Alkuperäinen resepti on peräisin 60-70 luvun vaihteesta, ajalta jolloin äidit keräsivät ruokakortteja,
Tässäkin tulee todistettua ruuanlaiton helppous ja yksinkertaisuus,
Muutamasta raaka-aineesta saadaan erittäin herkullinen ruoka,
Tässä minun versioni Arkikeitosta,
6 dl vettä
4 dl kermaa
400 g aitoja nakkeja
500 g porkkanoita
750 g perunoita
1 iso sipuli
1 tl kanelia
suolaa
Ruskista nakit. Freesaa sipulit ja porkkanat kattilassa. Lisää kaneli, freesaa vielä hetki.
Lisää vesi, anna kiehua hetki jotta maut irtoavat kattilan pohjasta.
Lisää kerma, keitä kypsäksi n. 15-20 min. Mausta suolalla.
Tunnisteet:
arkikeitto,
keitto,
kermainen,
nakkikeitto,
rokkaavakokki,
ruokablogi
Sijainti:
Turku, Suomi
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Blogiarkisto
-
►
2016
(9)
- ► helmikuuta (2)
- ► tammikuuta (3)
-
►
2015
(28)
- ► joulukuuta (2)
- ► marraskuuta (2)
- ► heinäkuuta (3)
- ► toukokuuta (2)
- ► huhtikuuta (3)
- ► maaliskuuta (4)
- ► helmikuuta (1)
- ► tammikuuta (2)
-
▼
2014
(42)
- ► joulukuuta (5)
- ► marraskuuta (5)
- ► heinäkuuta (3)
- ► toukokuuta (4)
- ► huhtikuuta (9)
Noniin täällä näkyykin olevan sammaa keittoa, ko mieki keittelin paripäivää sitten :)
VastaaPoistaKlassikko :) kyllä tätä kelpaa keitellä.
VastaaPoista