torstai 31. heinäkuuta 2014

Gazpachoa, burgereita, chorizoa ja live-musaa



Mun pitäis kovaa vauhtia misata ylihuomista Chorizoa ja live-musaa tapahtumaa varten mut tässä mä naputtelen gazpachon ohjetta joita on olemassa yhtä monta kuin kokkejakin. Älä tee tänään sitä minkä voit jättää tekemättä huomennakin. Tein tän keiton kyllä ihan väärälle porukalle eivät vaivautuneet ees kysymään että mitä se on saati maistamaan. No anyway itse tykkäsin ja seison reseptini takana ylpeänä !

750 g tomaatteja
2-3 kesäsipulia
kourallinen basilikan lehtiä
0,5 rkl valkosipuli murskaa
1 tl suolaa
1 rkl hot chili saucea
2-3 rkl sokeria
valkopippuria
vettä

Kalttaa tomskut eli tee ristiviilto tomskujen päälle ja käytä kiehuvassa vedessä. Kuori, poista kannat ja kovat keskiosat tomaateista. Lisää loput aineet lukuunottamatta vettä. Aja tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää vettä tarpeen mukaan jotta saat keittomaisen koostumuksen. Jäähdytä jääkaappikylmäksi ja tarjoile hellepäivän viilentäjänä.

Hot chili jota käytin, näitä on monia muitakin hyviä.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä musiikista ja ruuasta 2.8. klo 17 alkaen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tässä kohtaa saa sanoa mielipiteensä. Kiitos.