torstai 9. lokakuuta 2014

Turun ruoka- ja viinimessut 2014
Tulipahan sitten käytyä ahtailla ja täynnä olevillla messuilla 4.10., itse asiassa taisin käydä viisillä messuilla samanaikaisesti. Ruoka- ja viinimessujen lisäksi oli myös kirja-, keräily-, tiede- ja levymessut (no huh!). Näin monta tapahtumaa samaanaikaan aieheutti melkoisen väenpaljouden ja teki liikkumisesta hankalaa. 


Tapahtumia oli kolmella eri lavalla, Tässä promotaan Baking Instinct-blogin Eleanoran kirjaa.Tastingeja löytyi kahdesta paikasta,, valitettavasti suklaa- ja viinitasting oli täynnä, mutta onneksi ruoka- ja viiniradalta löytyi tilaa. Raision aikuiskoulutuskeskus Timali oli valmistanut neljän ruokalajin teistarin. Alkuun kurpitsa-vuohenjuustokeitto ja lohimousse-saaristolaisleipä. Loistavia molemmat !


"Pääruokana" oli Huttulan Pulled Chicken ja focacciaa, kana oli kyl nyt päässy kuivaks, punasipuli-lisuke ja focaccia hyviä.Jälkkärinä lime-valkosuklaa-pannacotta. Olikohan edes itse valmistettua ? Aivan kamalaa ! Sori vaan.

Messuilla palkittiin myös vuoden parhaat juustot, joiden joukosta löytyy myös tuleva burgereiden cheddar, TS:n artikkeliin tästä.

Kolatun juustoja
Muita anteja messuilla oli erikoisemmat ruokatuotteet ja luonnollisesti eri hilavitkuttimet.

Salameja

Vanhoja juustomuotteja

Nää täyttyy tietysti olla

Ainakin uuniperunan lämpömittari

Ihmiselle jolla on jo kaikkea, Mamba-viinikarahvi

Sieninäyttely

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tässä kohtaa saa sanoa mielipiteensä. Kiitos.