sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Helmikuun ruokahaasteOsallistuin pyttäricakes-postauksella bloggareiden tammikuun ruokahaasteen. Mikä lie bloggareita vaivannut, sillä olin ainoa osallistuja eli minä järjestän helmikuun ruokahaasteen. Ei anneta jo perinteeksi muodostuneen ruokahaasteen kuolla eli runsasta osallistujamäärää toivotaan.

Helmikuu on pakkasten aikaa tai on ainakin joskus ollut ja mikäs sen mukavammin lämittää kuin kuuma keitto. Helmikuun ruokahaasteena on siis keitto. Kuuma, kylmä, makea tai suolainen kaikki käy.


Osallistuminen


Ruokahaaste on bloggareiden välinen kuukausittainen kilpailu, jossa ei ole jaossa palkintoja. Ruokahaastetta on järjestetty helmikuusta 2007 alkaen. Koko historian näet täältä. Helmikuun ruokahaasteeseen voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt, blogin ei siis tarvitse olla ruokablogi. Osallistua voi vain yhdellä ruoalla per blogi. Jos haasteruoan resepti ei ole postaajan oma viritelmä, on postauksessa kohteliasta ilmoittaa ohjeen alkuperä.

Haasteruoka tulee postata 1.2.-21.2.2016 välisenä aikana.

Haasteeseen osallistutaan ilmoittamalla haastepostauksen URL tämän postauksen kommenttikenttään.

Helmikuun ruokahaasteen järjestäjänä jäävään itseni sekä kilpailusta että varsinaisesta äänestyksestä.

Äänestys


Haasteeseen määräaikaan mennessä ilmoitetut postaukset julkaistaan yhteenvedossa 22.2.2016, jolloin alkaa myös äänestys.

Äänestysaika päättyy 29.2.2016 klo 12.00 ja voittaja julistetaan samana päivänä.

Helmikuun  ruokahaasteen voittaja järjestää maaliskuun ruokahaasteen 4.3.2016 mennessä.

6 kommenttia:

 1. Hei! Voisinkin alkaa sitten kehittelemään reseptiä.. 😊

  VastaaPoista
 2. Minusta olisi kovin ikävää, jos ruokahaaste ei saisi enää jatkoa. Koska muita osallistujia ei ole ainakaan vielä ilmaantunut, niin Kahden keittiö kantaa kortensa kekoon tällä pinaattikeiton reseptillä: http://kahdenkeittio.fi/?p=1812

  VastaaPoista
 3. Sanna, pinaattikeitolla tuli nyt sitten voitto

  VastaaPoista
 4. Mikähän ihme ruokabloggaajia vaivaa, kun osallistumisinto on ollut kovin vaatimatonta viime aikoina...? Tämän helmikuun haasteen aihekin oli todella ajankohtainen, sillä talvi on keittojen sesonkiaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ihmettelin itsekin ja mielestäni tää oli hyvin esillä facebookissa.

   Poista

Tässä kohtaa saa sanoa mielipiteensä. Kiitos.