lauantai 21. maaliskuuta 2015

Mangorahka, vaikka pääsiäispöytään


Maitorahkasta saa maailman helpoimman ja nopeimman jälkkärin. Rahkaa, kermaa, sokeria ja maku vaikka valmiista marjasoseesta joita pilteille syötetään. Pähkinärouheesta saa halutessa kivaa rakennetta rahkaan. Näinkin yksinkertainen jälkiruoka käy monen aterian päättäjäksi.

2 kpl mangoja
6 dl kuohukermaa
750 g maitorahkaa
2-3 dl sokeria

Kuori ja pilko mangot. Ota nyrkillinen mangopaloja sivuun koristelua varten, soseuta loput mangot sauvasekoittimilla tai millä vaan, saa ja pitää jäädä sattumia. Vatkaa kerma kovahkoksi vaahdoksi. Lisää sokeri, rahka ja mangosose. Sekoita hyvin. Kaada kulhoon tai tarjoiluastioihin ja koristele mangopaloilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tässä kohtaa saa sanoa mielipiteensä. Kiitos.